loading...
فیلم | عـکـس | موزیک | تفریح و سرگرمی
خــوش آمدید


  


ارتباط با ما


Sohrabmw@Gmail.Com




Sohrab بازدید : 27 سه شنبه 28 شهریور 1391 نظرات (0)

 

معیارهای خرید یک مادربرد خوب

اگر تاکنون به عنوان یک مصرف کننده و یا رهگذر سری به مراکز فروش قطعات کامپیوتری زده باشید حتما متوجه گوناگونی نام شرکت های تولید کننده شده اید.

 

یکی از مهمترین قطعات مصرفی در یک کامپیوتر خانگی "مادربرد" می باشد. فارغ از نام و محبوبیت تولید کننده نکات مهمی در انتخاب مادربرد دخیل هستند که خلاصه وار به آنها اشاره می شود:

- انتخاب مادربرد بر اساس نوع پردازنده مرکزی و مدل سوکت آن ممکن است منجر به انتخاب یک مادربرد با پشتیبانی پردازنده های AMD  و یا پردازنده های Intel  منجر شود.

- اساسی ترین قطعه الکترونیکی موجود بر روی مادربردها "چیپ ست" و یا "پل" می باشد. در انتخاب آن دقت لازم نمایید.

- اخیرا بسیاری از کمپانی های سازنده اقدام به تولید مادربردهایی با خازن های حالت جامد نموده اند که تاثیر بسزایی در طول عمر مادربرد دارد. در صورت مشاهده آن می توانند به مزیت های آن مادربرد یک امتیاز مثبت بدهید.

- دلیلی ندارد برای مصارف ساده خانگی مادربردهای گران قیمت با پشتیبانی از 2 کارت گرافیکی (SLI) خریداری نمایید، چون عملا هرگز از آن استفاده نخواهید کرد.

- دقت نمایید که فروشندگان همیشه از کالاهای موجود خود زیاده گویی می کنند، پس عجله نکنید!

- گارانتی های خوب و معتبر خیال شما را برای همیشه راحت می کنند.

Sohrab بازدید : 33 سه شنبه 28 شهریور 1391 نظرات (0)

شش پیشنهاد برای کارکردن با اینترنت کم سرعت!

اینترنت کند پدیده غریبی نیست. اما راه‌هایی برای کنارآمدن با این موضوع هست. 
هیچکس از کار کردن با اینترنت کند لذت نمی‌بره؛ ارسال ایمیل با حجم بالا، فرستادن فایل برای دوست و یا انتظاری که بابت باز شدن یک صفحه ساده باید کشید روح آدم رو فرسایش می‌ده!
اما برای خیلی‌ها چاره‌ای جز کنار آمدن با این شرایط نیست. در این نوشته به چند روش برای کار کردن با اینترنت كم سرعت اشاره می‌کنیم
فشرده‌سازی فایل‌ها
اگر می‌خواهید چند فایل ارسال کنید بهتر است از فشرده‌سازی استفاده کنید. کمپرس کردن فایل‌ها به شکل دراماتیکی حجم را کم‌ می‌کند. Winzip و WinRAR دم دست‌ترین برنامه‌ها برای فشرده‌سازی هستند.
سرعت مرورگر را افزایش دهید
گرافیک برای بسیاری مهم است (و البته ما!) اما فراموش نکنید که اینترنت کند چیز دیگری است. برای این که گرافیک رو غیر فعال کنید:
1- در بخش tools مرورگر سراغ internet option بروید
2- حالا روی Advanced کلیک کنید
3- بخش Multimedia را پیدا کنید
تیک این بخش‌ها رو حذف کنید:
Play animations in Web pages
 Play sounds in Web pages
 Play videos in Web pages
Show pictures
 
شش پیشنهاد برای کارکردن با اینترنت کم سرعت!

از distribution lists استفاده کنید
معمولا ایمیل‌ها برای افراد یک گروه سریع تر فرستاده می‌شوند تا اینکه تک تک برای هر کدام بفرستید. بنابراین بهتر است لیست‌های گروهی داشته باشید. در ضمن اگر از outlook استفاده می‌کنید بد نیست به این لینک هم سری بزنید تا مراحل ساختن distribution lists را ببینید. [learn how to create a distribution list in Outlook]
  امضای ایمیل ساده‌ای داشته باشید
امضا ایمیل حرفه‌ای و گرافیكی را فراموش کنید. این امضا‌ها حجم زیادی می‌گیرند و ایمیل شما را سنگین می‌کنند. می‌توانید از امضاهای فونتی ریز و مختلف و رنگ‌های متفاوت برای امضای ساده و سبک استفاده کنید. اگر از امضای گرافیكی استفاده می‌کنید مطمئن شوید که سبک و کوچک هستند تا هم شمای فرستنده و هم دوست گیرنده سریع‌تر کار کنید.[آشنایی با امضای دیجیتال]
  صفحات رو ذخیره کنید
اگر احتیاج به سایت‌های مرجع دارید بهتر است قبل از هر کاری صفحه مورد نظرتان را ذخیره کنید. حالا اگر اینترنت قطع شد باز هم می‌توانید به کارتان ادامه دهید.
  cache مرورگر را زیاد کنید
وقتی حجم cache مرورگر را زیاد کنید صفحات سایت‌هایی که قبلا دیده‌اید سریع‌تر باز می‌شوند. بسیاری از فایل‌ها و عکس‌هایی که روی سایت‌ها هستند روی دستگاه شما ذخیره می‌شود و کمک می‌کند دفعه بعد که به آن صفحه مراجعه کردید بدون نیاز به دانلود مجدد، صفحه باز شود
• برای افزایش حجمcache:
1- بر روی tools و بعد Internet Options کلیک کنید.

2- در بخش general به دنبال Temporary Internet Files بگردید و روی Settings کلیک کنید.

3- در زیر بخش Check for newer versions of stored pages دکمه Automatically انتخاب شده است.

4- حالا می‌‌توانید این حجم را افزایش دهید ولی زیاده روی نکنید.[چطور سرعت کامپیوتر خود را افزایش دهیم؟]

 
Sohrab بازدید : 22 سه شنبه 28 شهریور 1391 نظرات (0)

 

کاهش حجم تصاویر به وسیله فتوشاپ Photoshop
احتمالأ برای شما نیز پیش آمده که بخواهید عکسی را که اسکن کرده اید یا با دوربین های دیجیتال گرفته اید، روی فلاپی دیسک کپی کنید یا از طریق ای میل برای آشنایان ارسال کنید. در این مواقع یکی از مشکلاتی که اغلب به آن بر می خوریم، حجم بالای عکسها است. در این جا میخواهیم روش کم کردن حجم عکسها را بررسی کنیم. به صورتی که حجم آنها به حداقل برسد و از کیفیت آنها نیز حتی الامکان کاسته نشود. 
برای مثال ما عکسی با فرمت TIF داریم که با دقت 300 نقطه در اینچ اسکن شده است. 
اولین نکته ای که در حجم تصاویر اهمیت زیادی دارد، فرمت آنهاست. برای مثال فرمت ها Tiff و Psd حجم بسیار بالائی دارندT ولی فرمت هائی مثل GIF و JPG و همچنین PNG کمترین حجم را دارند. پس مهم ترین کار تغیر فرمت تصاویر است.
نکته دوم، دقت تصویر می باشد. برای این که کیفیت عکس هنگام چاپ مناسب باشد، دقت آن حدأقل باید برابر 300 نقطه در اینچ باشد، ولی برای مشاهده تصویر روی مانیتور دقت 72 نقطه در اینچ کافی است.
اما برای کاهش حجم ابتدا تصویر را در Photoshop به وسیله File > Open باز می کنیم. اولین کار این است که دقت تصویر را پایین بیاورید. برای این کار از منوی Image گزینه Image size را انتخاب کنید. در این کادر در بخش Resolution در پائین کادر عدد 300 را تبدیل به 72 کنید و OK کنید. با این کار دقت تصویر به 72 نقطه در اینچ کاهش می یابد.
قدم بعدی این است که ابعاد عکس را کاهش دهید. این کار به میزان زیادی از حجم آن کم می کند. باز هم از منوی Image گزینه Image size را انتخاب کنید. این بار در بخش Document size طول و عرص عکس را کم کنید. برای مثال، چنین عکسی با ابعاد 6 در 8 مناسب به نظر می رسد. سپس OK کنید. 
قدم آخر تغیر فرمت عکس است از منوی File گزینه Save for web را انتخاب کنید. در بخش Settings فرمت JPG را انتخاب کنید و در زیر آن ، کیفیت را روی Medium تنظیم کنید. میتوانید کیفیت عکس را در کادر سمت چپ ببینید. در بخش پائین نیز حجم عکس با کیفیت کنونی نشان داده می شود. دکمه Save را کلیک کنید، مکان ذخیره سازی و نام عکس را مشخص کرده و باز هم Save را کلیک کنید. میبینید که حجم عکس نهائی، اختلاف زیادی با عکس اصلی دارد. از فرمت PNG نیز میتوانید استفاده کنید.
عکس اولیه با فرمت Tiff حدود 10 مگابایت و عکس نهائی حدود 5 کیلوبایت حجم دارد. یعنی یک دو هزارم!

 

Sohrab بازدید : 27 سه شنبه 28 شهریور 1391 نظرات (0)

تقویم هجری شمسی برای گوگل، یاهو، لایو و…


در این مطلب راجع به تقویم گوگل یا اصطلاحاً همان Google Calender که در رابطه با زمان بندی، کاربردهای شایان ذکری دارد می‌خواهیم صحبت کنیم و نگارنده نیز از مشتریان پر و پا قرص این سرویس خوب گوگل است.
کم و بیش دوستان طرفدار سرویس‌های گوگل با این تقویم آشنا هستند و مهمترین نقص و نقطه ضعف این سرویس را عدم پشتیبانی از تاریخ و تقویم هجری شمسی می‌دانند؛ در این راستا بنده با دانشی که در این ارتباط داشتم با نوشتن یک برنامه، فاصله زمانی بین یک سال گذشته تا یک سال آینده را به همراه معادل تاریخ شمسی کوتاه (۰۶/۰۵/۱۳۸۸) و بلند (سه شنبه، ششم مرداد ماه یک هزار و سیصد و هشتاد و هشت) در یک تقویم جمع کردم. برای استفاده از این تقویم کافی‌ست به برنامه تقویم خود (گوگل، یاهو، لایو، آوت‌لوک و…) وارد شده و آدرس ذیل را به عنوان تفویم مشترک وارد کنید (نحوه افزودن در ادامه آمده است) تا تاریخ هجری شمسی به تقویم شما افزوده شود. این تقویم به مرور زمان بروزرسانی می‌شود و به محض به روز رسانی، این تقویم در تقویم شما نیز به صورت خودکار اعمال می‌شود.
در فاز بعدی برنامه، تعطیلات و همچنین مناسبت‌ها به این تقویم اضافه خواهد شد و در صورت استقبال به زودی عملی خواهد شد.
برای دریافت آدرس تقویم اینجا را راست‌کلیک کرده و Copy Shortcut یا Copy Link Address را انتخاب نمایید. به این ترتیب می‌توانید آدرس را هر کجا که لازم داشتید Paste کنید. اگر به نحوه افزودن تقویم آشنایی ندارید راهنمایی زیر را دنبال کنید:
نحوه افزودن به تقویم گوگل:
‌ وارد Google Calender شوید و سپس در قسمت Other Calender بر روی Add کلیک کرده و از منوی ظاهر شده گزینه Add by URL را انتخاب نمایید. سپس آدرس فوق را در صفحه ظاهر شده وارد نموده و کلید Add را کلیک نمایید.
نحوه افزودن به تقویم یاهو:
وارد تقویم یاهو شوید و در قسمت Calendars بر روی کلید + کلیک نمایید و از منوی ظاهر شده گزینه Subscribe to Calendar را انتخاب نمایید. سپس آدرس فوق را وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید. در صفحه بعدی می‌توانید سایر مشخصات از جمله نام تقویم و رنگ آن را تنظیم نموده و بر روی Save کلیک کنید.
نحوه افزودن به لایو(هات میل و…):
وارد تقویم Live شوید و بر روی Subscribe در بالای صفحه کلیک نمایید. سپس آدرس فوق را وارد کرده و نامی مانند «تقویم هجری شمسی» و رنگ نمایش آن را برای تقویم خود انتخاب نموده و بر روی کلید Subscribe to Calendar کلیک نمایید (سایر تنظیمات را تغییر ندهید) باید چند دقیقه ای صبر کنید تا تقویم جدید در تقویم شما نمایش داده شود.

 
Sohrab بازدید : 31 سه شنبه 28 شهریور 1391 نظرات (0)
 
تغییر رمز آی دی یاهو برای مقابله با هکرها

اگر قصد دارید رمز آی دی خود را  برای مقابله با هکرها تغییر دهید مراحل زیر را دنبال کنید:
1- با آی دی و پسورد فعلی خود در یاهو مسنجر Login شوید.
2- از منوی Messenger وارد قسمت Messenger Yahoo! Account Info شوید. Yahoo! Messenger در این حالت شما را به صفحه خاصی هدایت می کند.
3- در صفحه باز شده باید دوباره یوزر نیم و پسوردتان رو وارد کنید.
4- در صفحه باز شده روی عبارت آبی رنگ Change Password کلیک کنید.
5- حال پسورد قدیمی و سپس پسورد جدید خود را وارد کنید.

تعداد صفحات : 14

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    برای وب چه قسمتی ایجاد کنیم ؟؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 70
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 50
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 58
  • بازدید ماه : 76
  • بازدید سال : 234
  • بازدید کلی : 4,770